Opening screen Asteroid
Intro

FLYING RADIO MUSIC

Noviteti na sajtu

WEB SVETOVI MOJIH PRIJATELJA
Ovo su sajtovi prvih doseljenika na Asteroid:
 
VIOLETA
Ljubičasti svet Violete Ivković.Čiče, miče, gotove priče i ostale IT i FS fantazije.
ULPS
Udruženje linijskih pilota Srbije na sajtu koji sam dizajnirao i uredjivao sve do 2004. godine. Nakon toga, brigu o sajtu preuzeo je moj kolega Velimir Isaković. Trenutno je Capt Isaković i predsednik ULPS, pa je to, pretpostavljam, razlog što zbog njegove zauzetosti, ali i negativnog stava Er Srbije na pilotska udruženja i sindikate, sajt nije apdejtovan još od 2014. godine naovamo.
Prince Aviation
Naša najuspešnija privatna avio-kompanija. Školovanje pilota, avio-taksi i ostalo...
Ovo su sajtovi mojih omiljenih hi-tech medija:  

POLAROTOR
Najpoznatija i najstarija TV emisija posvećena visokim tehnologijama. Urednik i voditelj dr Dragan Ćosić. Nakon gašenja 3K i pauze od dve i po godine, emisija se preselila na TV Kopernikus.

INTERFEJS.TV
Nekadašnji web portal koji je održavala ekipa istoimene, ali bivše TV emisije, nudio je aktuelne vesti iz sveta IT-a, preporuke i savete, zbirke video klipova i softverskih aplikacija. Internet domen i emisija su zamrli, ali je za sada koliko-toliko živa njihova Fejsbuk stranica - u očekivanju boljih dana...

PC Press
Časopis namenjen pre svega ljudima koji profesionalno koriste personalni računar. Izlazi mesečno, još od 1995- godine.
Internet Ogledalo
Časopis za poslovnu primenu informacionih tehnologija. Publikuje se mesečno i to isključivo u virtuelnom obliku, spreman za on-line prelistavanje.
National Geographic
Najcenjeniji prirodnjački magazin na svetu, inače službeno glasilo Društva za produbljivanje i širenje znanja iz oblasti geografije, National Geographic. Od jeseni 2006. i na srpskom jeziku.
Connect!
Najveći evropski časopis za telekomunikacije, u licenciranom izdanju za srpsko tržište, koje štampa kuća "PC Press".
Svet kompjutera
Naš najdugovečniji kompjuterski časopis pokrenut još 1984. godine, okrenut mlađoj IT populaciji - ma šta pod tim podrazumevali. Odlično kotiran među vernim čitaocima.
Hi-Files
Audio/video časopis koji se prvenstveno bavi hi-fi opremom i kućnim bioskopom. Izlazi dvomesečno.
IT market
Vodič za kupovinu kompjutera i računarske opreme. Web prezentacija je prevashodno katalog sa ponudama domaćih distributera hardvera.
Mobilni magazin
Mobilni telefoni, pda uredaji, kompjuteri, televizori i još mnogo toga.
Link
Nekadašnji časopis posvećen elektronskim medijima koji nije imalo pandana na našim medijskim prostorima. Bio je neizbežno štivo za sve poslenika radija i televizije.