Modli.rs
 
Novosti na sajtu

 

Svet avijacije
Svet radija
MOD i MP3 fajlovi
Drugi web svetovi
Sve o Zakonu akcije i reakcije!

 

Zoran Modli i asteroidni sajt posvećen prijateljima, letenju, muzici i radio-emitovanju / Zoran Modli's asteroidal site dedicated to friends, flying, music and radio broadcasting

E-mail contact

Nova emisija je ovde!

Emisija
ZAKON AKCIJE I REAKCIJE

preskočila brojku 500!

Da li ste posetili najnoviju prezentaciju emisije "Zakon akcije i reakcije"? Ako ste radio emisiju propustili na FM-u, aktuelni ZAIR, emitovan ove nedelje, očekuje vas na Asteroidnom sajtu. Inače, ovo je godina u kojoj ZAIR proslavlja 11. rodjendan!

 

 
IT radio koji vredi cuti!

Web let u radio svet...
SLUŠAJTE BEOTEL RADIO!

Beotel radio je prvi profi ISP Internet radio na ovim prostorima. Program emituje na tri audio strima i sa tehnickom mogucnoscu da ga istovremeno prati oko hiljadu slusalaca! Na inicijativu ekipe i osnivača, BeotelNeta, od sredine decembra 2007 radi i web prezentacija ovog radija, čiji je dogovorno-odgovorni urednik, gle, Zoran Modli!

Pogledajte video

Na IT Globusu 2008 časopisa Mikro za izuzetna ostvarenja u oblasti informatike, nagradu za najboljeg IT novinara dobio je Zoran Modli.

Jamiroquai
JAMIROQUAI. Jedan od najprestižnijih britanskih izvoznih pop-artikala, Jamiroquai, krenuo je na evropsku turneju avionom beogradske aviokompanije Prince Aviation. Sticajem okolnosti, baš ja sam pilotirao avionom kojim su slavni frontmen Jason Kay i njegov bend poleteli na Summer 2006 Tour...

Asteroid medju top sajtovima

Ovaj sajt je medju 50 najboljih za 2001, 2003 i 2004. godinu, prema izboru magazina PC.

Maradonna
MARADONA LETI. Sredina juna 2005. bila je u znaku Dijega Maradone. Legendarni fudbaler došao je u Beograd da bi snimio neke scene dokumentarnog filma o sebi, a u režiji Emira Kusturice. Pilotirao sam avionom kojim je Maradona iz Riminija doleteo u Beograd - bila je to mlazna Cesna Citation kompanije Prince Aviation. U prilogu su neke od fotki.Web space provided by BeoTelNet. Visit them!

Poslednji let na simulatoru u Londonu
SIMULATOR U LONDONU. Ovo je storija o poslednjem letu na simulatoru B727 u Londonu. Malo u slikama, malo kroz tekt. Mislim da je naša poslednja službena poseta Londonu zaslužila i filmsku logistiku, pa, ako nemate druga posla, onda stucajte višak minuta na download video-zapisa "Poslednja vežba na simulatoru B727".

Jeftini hi-tech proizvodi

Jeftine, a kvalitetne hi-tech novotarije na jednom mestu!

Africki dnevnik iz 2004.
AFRIKA 2004. Deo sajta rezervisan za moj omiljeni avion B727 konačno je obogaćen i novim pilotskim dnevnikom, onim iz Afrike 2004! Još zapisa, fotki i videa sa privremenog rada u Beninu, na obalama zapadne Afrike.

Web portal Udruženja profesionalnih disk-džokeja Srbije

Africki dnevnik iz 2003.
AFRIKA 2003. Podsećam vas i na prvi deo afričkog dnevnika, napisanog i naslikanog oktobra i novembra 2003. Premijerno iskustvo u letenje po afričkom nebu.

 

Fotke iz Sijetla

Ana i Brajan na tajnom zadatku.  Ana Modlijana i Brian Gorodetsky obreli su se nigde drugo do u Sijetlu, postojbini Boingovih aviona! U Sijetl su stigli gotovo slučajno, a ono što su videli snimili su gotovo namerno.


1997/2011