ZAKON AKCIJE I REAKCIJE    In ZAIR!

THE BEST OF 1999

 

 

REAKCIJA... na pivo u kokpitu!

From: Sinisa Varadjanin sifist@drenik.net Subject: novi milenium. Srecan pocetak novog Mileniuma. Uz poruku ide i slika adekvatna. Kao sto vidis, izmedju magije i letenja ima neke slicnosti! Pozdrav, Sinisa. P.S. Uspeo sam da nakacim sliku. Bravo ja!

 

 

REAKCIJA: Svojevremeno je topla preporuka glasila da prase ne treba gojiti pred Božić. Medjutim, problemi nastaju čak i kada ono Božić dočekuje već ugojeno! (vidi strip - koji je, inače, izdistribuirao Petar Kočović)

 

REAKCIJA: Ovo je pas-samoubica! Ko bi još u beznadju (i u potrazi za hladovinom) od dva zla - izabrao treće? Neka se ova fotografija nadje na panelima svih pozitivno orijentisanih društava za zaštitu životinja.

 

 

REAKCIJA: Reakcija na akciju "Spasite kitove"...

 

REAKCIJA: Radno mesto koje bi svako poželeo! Doduše, većina i jeste svakodnevno "zaposlena" na dužnostima koje ovakvo radno mesto iziskuje, ali... hm, nemaju baš svi iste uslove za rad! Savet onim srećnicima koji ih imaju: pročistite povremeno kontakte "WC sanitarom".

 

How bizarre! Ovo je fotografija raspakovanog (da ne kažem unzipovanog) krokodila, koji je ustreljen juna 1998. godine na jednom od terena za golf u Palm Beachu, Florida. Očigledno je da je on "jeo šta je hteo, tramvaj ceo i... hm, homo sapiensa jedan deo."

REAKCIJA: Srećno vam bilo golfovanje, ali pazite na moguće probleme sa lopticom - kada vam upadne u vodu!

 

REAKCIJA:  Evolucija čoveka! Pronalazite li i deo sebe u ovom prirodnom evolutivnom toku?

 

Opet pretresamo naše živahno e-mail sanduče... I, gle, šta smo pronašli: isto ono što je zabasalo i na vedru računarsku stranu "PC" magazina: novu Microsoftovu tastaturu!

REAKCIJA: Najnovija tastatura kuće "Microsoft" ne zauzima mnogo mesta na radnom stolu, a ima sve one dirke koje su vam neophodne u svakodnevnom radu: CTRL, ALT i DELETE!

 

 

AKCIJA: Zajednički snimak "zbora radnih ljudi" Microsoftove korporacije iz 1978. godine...

REAKCIJA: Da li biste investirali u ovu korporaciju?

AKCIJA: Devetnaesta rupa.

REAKCIJA: "Hej, momak, misliš li da ćemo da gadjamo i u rupu broj devetnaest!"

 

AKCIJA I REAKCIJA: Kako najbolje shvatiti kompjutersku tehnologiju...

 

AKCIJA (BEZ REAKCIJE): Pazite, ovo je test za vaš vid: lagano se udaljujte od monitora - sve dok tekst sa slike ne ekranu ne postane čitljiv!

 

AKCIJA: Kolekcionar Internet bizarnosti, Miška Jovanović (Kanada), potrudila se da nataložim popriličnu kolekciju istih! I bilo je krajnje vreme da pronadjem način za njihovo plasiranje u ovoj prezentaciji. Pošto je način pronadjen, uživajte (figurativno) u današnjem izdanju od nekoliko varijacija na temu fizioloških potreba. Prva varijacija je uobličena terminološki, druga se simbolično bavi hijerarhijom istih, a treća - "alatom" za obavljanje inkriminisanih radnji! Dakle:

REAKCIJA: Ako je tačno ono što se priča za kafu, onda ova zaista proteruje!

 

 

REAKCIJA: Nema više jednakosti čak ni u "kući uzdaha"... Ako želite da se popnete stepenicama uspeha, očigledno je da to morate odraditi i bukvalno! Naravoučenije: budite na vrhu (čitaj: u menadžmentu), pa makar imali i putera na glavi. Jer, ako ostanete na dnu, lako vam se može desiti da vam glava, umesto puterom, bude pokrivena, hm... zna se čime.

 

REAKCIJA: Zaboravite na srebrnaste kompakt diskove, skupe uredjaje za otkrivanje neprijatelja i ostale bapske priče koje vas tobože oslobadjaju straha od kazne za prekoračenje brzine... Najefikasnije sredstvo za borbu protiv policijskih radara očigledno je - ovo!

 

 

Lepo je utroje

  Njih dve bez alata

  Karamela šou!

  Igre bez granica

  Sam svoj majstor...

  Seks bez rizika

  Dečko je obdaren

 

Da bismo ostali dosledni sadržaju nekadašnjih "Modulacija The Next Generation", na dnu ove stranice priredili smo vam mali izlet u trodimenzionalni svet stounhendža. Ako nemate 3D naočari, napravite ih sami od prigodno izrezanog kartona, a zatim na otvor za levo oko zalepite komadić crvenog, a za desno komadić plavog celofana - i zaronite u sliku koju vidite ispod ovog teksta...

Trodimenzionalni svet